Chongga Mat Kimchi marki Jongga 300g
Opis
Chongga Mat Kimchi marki Jongga
Chongga Mat Kimchi 300g tuba (종가집 - 맛김치) Kapusta cięta Kimchi Kimchi to narodowe danie Korei. Z kapusty pekińskiej, czosnku, cebuli, chilli i saeujeot (sos krewetkowy) oraz sosu rybnego. Pikantny, kwaśny ogórek kiszony, który jest spożywany jako dodatek do prawie każdego posiłku. Może być również używany do gotowania. Teraz w wygodnej wannie!
Klasyczne koreańskie Kimchi z kapustą Napa i aromatycznymi składnikami. W miarę fermentacji składniki te stają się coraz bardziej wyraziste, pełne smaku, a jednocześnie doskonale zrównoważone.
Składniki:
Kapusta włoska, rzodkiewka, pasta ryżowa, sól, papryka czerwona w proszku, czosnek, sos na bazie kelp, szczypiorek, por koreański, fermentowany sos z Anchovy, cebula, fermentowany sos z krewetek, bakterie kwasu mlekowego, imbir.
Wartości odżywcze:
Wielkość porcji 1 uncja (28g)
Kalorie: 10kcal
Tłuszcze ogółem: 0g, 0% Tłuszcze nasycone 0g, 0% Tłuszcze trans 0g
Cholesterol: 0mg, 0%
Sód: 200mg, 9%
Węglowodany ogółem: 2g, 1% Błonnik pokarmowy 0g, 0% Cukry ogółem 0g Cukier dodany 0g, 0%
Białko: mniej niż 1g
Witamina D: 0%
Wapń: 0%.
Żelazo: 0%
Potas: 2%.