Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Makaron Udon w wersji cienkiej. Przeważnie serwowany na gorąco w wodnistym bulionie lub z sosem Men Tsuyu. Jest składnikiem setek odmian zup serwowanych w Japonii. Podawany również na zimno.
Skład: mąka pszenna, sól, woda.
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Wartości odżywcze w 100 g: Energia (kJ/kcal): 1330kJ/313kcal, tłuszcze: <0,5g, - w tym tłuszcze gnasycone:<0,1 g, węglowodany: 74 g, cukier: <0,5 g, białko: 4,0 g, sól: 1,0 g.
Oryginalny makaron pszenny Wonton, który jest podstawowym makaronem kuchni azjatyckiej. Wyróżnia go wyjątkowo delikatny smak i łatwość przygotowania - wystarczy wrzucić do wrzątku na 3 minuty! Bez sztucznych aromatów bez sztucznych barwników bez konserwantów.
Wartości odżywcze w 100 g: Energia (kJ/kcal): 1330kJ/313kcal, tłuszcze: <0,5g, - w tym tłuszcze gnasycone:<0,1 g, węglowodany: 74 g, cukier: <0,5 g, białko: 4,0 g, sól: 1,0 g.
Ramen Fresh Hosaku to rodzaj japońskiego makaronu z mąki pszennej. Jest grubości spaghetti i znakomicie pasuje zarówno do zimnych jak i ciepłych potraw. Bardzo popularny, szczególnie na gorąco. Wystarczy 90 sekund i jest gotowy.
Gruby makaron w stylu japońskim spożywany głównie z aromatycznymi bulionami. Jest śliski, gruby (ok. 5mm) i ma zupełnie inną teksturę niż makarony polskie. Dodawany również do dań smażonych, przeważnie w Woku oraz na zimno z sosem Mentsuju.
Makaron ryżowy 1mmprzeznaczony do dań kuchni orientalnej. Idelanie nadaje się do zup (Pad Thai, Pho) sałatek, dań z woka, potraw typu chow mein, a także jako dodatek do tradycyjnych posiłków. Jest bezglutenowy i lekkostrawny. Szybki i łatwy w przygotowaniu, wymaga jedynie krótkiej obróbki termicznej.
Somen to bardzo cienki biały japoński makaron na bazie mąki pszennej o średnicy mniejszej niż 1,3 mm. Te makarony są zwykle podawane na zimno. Średnica makaronu jest główną różnicą między makaronem somen i hiyamugi oraz japońskim makaronem pszennym „udon”.
Soba to autentyczny kawałek japońskiej historii. Wykonane z mieszanki pierwszego i drugiego zmielenia mąki gryczanej, te makarony są naprawdę świetnym klasykiem o zrównoważonym smaku. Zainspirowany legendarnym makaronem serwowanym w świątyni Jindaiji w Tokugawie, teraz ty też możesz jeść jak szogun!
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają nam dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do sklepu lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".
W tym miejscu możesz określić swoje preferencje w zakresie wykorzystywania przez nas plików cookies.
Te pliki są niezbędne do działania naszej strony internetowej, dlatego też nie możesz ich wyłączyć.
Te pliki umożliwiają Ci korzystanie z pozostałych funkcji strony internetowej (innych niż niezbędne do jej działania). Ich włączenie da Ci dostęp do pełnej funkcjonalności strony.
Te pliki pozwalają nam na dokonanie analiz dotyczących naszego sklepu internetowego, co może przyczynić się do jego lepszego funkcjonowania i dostosowania do potrzeb Użytkowników.
Te pliki wykorzystywane są przez dostawcę oprogramowania, w ramach którego działa nasz sklep. Nie są one łączone z innymi danymi wprowadzanymi przez Ciebie w sklepie. Celem zbierania tych plików jest dokonywanie analiz, które przyczynią się do rozwoju oprogramowania. Więcej na ten temat przeczytasz w Polityce plików cookies Shoper.
Dzięki tym plikom możemy prowadzić działania marketingowe.