Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Mochi Bubble Milk Tea Chocolate marki Bamboo House
Mochi to japoński ryżowy deser, wypełniony słodkim nadzieniem mlecznym. Mochi wyrabia się z mochigomu, japońskiego kleistego ryżu o krótkich ziarnach z dodatkiem innych składników, takich jak woda, cukier i skrobia kukurydziana. Ryż jest ubijany w pastę i formowany w pożądany kształt. W Japonii jest tradycyjnie wykonywany podczas ceremonii zwanej mochitsuki.
Zestaw japońskich ciastek ryżowych mochi z podwójnym nadzieniem to pozycja obowiązkowa dla każdego miłośnika japońskich słodyczy. Jasny smak, podwójne nadzienie, delikatna konsystencja nie pozostawi obojętnym ani dzieci, ani dorosłych!
Super miękki wrap mochi Q pokryty pachnącą pastą z ziaren herbaty mlecznej. Wewnętrzna warstwa jest przyjemnie ukryta w brązowym cukrze QQ. Pasta z ziaren herbaty mlecznej i brązowy cukier QQ przeplatają poczucie szczęścia. Super oszałamiająca trójwarstwowa powłoka przywracająca smak cennego mleka.
Mochi jest dobrze znanym przysmakiem w Japonii i jest spożywany głównie w okresie Nowego Roku. Mochi jest wytwarzany ze specjalnego kleistego ryżu i występuje w różnych rodzajach i smakach. Najbardziej znane smaki to pasta z cherwonej fasoli i zielona herbata. W opakowaniu Mochi znajduje się 15 sztuk.
Mochi jest dobrze znanym przysmakiem w Japonii i jest spożywany głównie w okresie Nowego Roku. Mochi jest wytwarzany ze specjalnego kleistego ryżu i występuje w różnych rodzajach i smakach. Najbardziej znane smaki to pasta z czerwonej fasoli i zielona herbata. W opakowaniu Mochi znajduje się 6 sztuk.
To tradycyjne japońskie słodkie ciasto z mąki ryżowej, które jest używane jako deser na co dzień i jest symbolem szczęścia i pomyślności, często używane podczas zjazdów rodzinnych, rodzinnych, świąt lub jako prezenty przynoszące szczęście. Mochi to także niezastąpiona propozycja w japońskich rodzinach z okazji Nowego Roku.
Bamboo House Taro Mochi to pyszne ciasto ryżowe mochi z pełnym nadzieniem o smaku taro. Dzięki miękkiej i delikatnej skórze mochi oraz tradycyjnemu i znanemu rodzicielskiemu gustowi jest również idealną pamiątką. Bamboo House Taro Mochi Daifuku Ciasto jest tak pyszne jak świeżo przyrządzone mochi, japoński mochi smak, słodki i smaczny, skóra mochi jest delikatna, wewnętrzne nadzienie jest słodkie ale nie tłuste, gładka konsystencja, rozpływa się w ustach!
Japoński deser z kleistego ryżu, wypełnione słodkim nadzieniem z czerwonej fasoli. Te mochi można jeść bezpośrednio z torebki, bez konieczności ich wcześniejszego podgrzewania. Nie muszą być przechowywane w lodówce.
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają nam dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do sklepu lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".
W tym miejscu możesz określić swoje preferencje w zakresie wykorzystywania przez nas plików cookies.
Te pliki są niezbędne do działania naszej strony internetowej, dlatego też nie możesz ich wyłączyć.
Te pliki umożliwiają Ci korzystanie z pozostałych funkcji strony internetowej (innych niż niezbędne do jej działania). Ich włączenie da Ci dostęp do pełnej funkcjonalności strony.
Te pliki pozwalają nam na dokonanie analiz dotyczących naszego sklepu internetowego, co może przyczynić się do jego lepszego funkcjonowania i dostosowania do potrzeb Użytkowników.
Te pliki wykorzystywane są przez dostawcę oprogramowania, w ramach którego działa nasz sklep. Nie są one łączone z innymi danymi wprowadzanymi przez Ciebie w sklepie. Celem zbierania tych plików jest dokonywanie analiz, które przyczynią się do rozwoju oprogramowania. Więcej na ten temat przeczytasz w Polityce plików cookies Shoper.
Dzięki tym plikom możemy prowadzić działania marketingowe.