Mochi Custard Raspberry marki Taiwan Dessert 110g
Opis
Mochi Custard Raspberry Taiwan Dessert
Custard Mochi to zupełnie nowa propozycja od firmy Taiwan Dessert, której produkty charakteryzują się wysoką jakością i delikatnym, acz wyrazistym smakiem. Spróbuj i daj się oczarować słodkim kuleczkom mochi nadziewanym budyniem cytrynowym.
Skład Mochi Custard Raspberry
Maltose, Klebreis, Wasser, Zucker, Verdickungsmittel E1442, Grundcreme, Zitronenpulver, Trehalose, weiße Schokolade, Palmöl, Aroma, Salz, Farbstoff E160a, Emilgator E471, Konservierungsmittel E202, Kartoffelstärke.
Produkty powiązane
Mochi Peanut Marshmallow Daifuku Royal Family 120g
Kuleczki ryżowe z nadzieniem orzechowy, które dodatkowo jest otoczone pianką marshmallow.
Mochi jest także popularną przekąską na Hawajach, w Południowej Korei, Tajwanie, Kambodży i Tajlandii.
Mochi Tropical Fruit marki Royal Family 120g
Tradycyjny japoński deser wykonany z kleistego ciasta ryżowego z nadzieniem w trzech owocowych smakach: mango, liczi oraz marakuja. Opakowanie zbiorcze zawiera oddzielnie pakowane ciastka. Produkcja Tajwan.
Skład: maltoza, cukier, ryż kleisty, stabilizator: E1442, sok z mango, sok z marakui, sok z liczi, wosk pszczeli, trehaloza, sorbitol: E420, masło (MLEKO), olej palmowy, żelatyna, aromat, barwniki: E162, E160a, ekstrakt rzepy czerwonej, emulgator: E476, konserwant: E202.
Wartość odżywcza w 100g: Energia 1519kJ/356kcal, tłuszcz 2,0g (w tym kwasy nasycone 0,9g), węglowodany 83,9g (w tym cukry 38,9g), białko 1,1g, sól 0,0g.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Zawiera saszetkę pochłaniającą wilgoć (nie do spożycia).
Mochi Cacao Mango Taiwan Dessert 80g
Mochi to japoński ryżowy deser, wypełniony słodkim nadzieniem z Mago i Cacao. Mochi wyrabia się z mochigomu, japońskiego kleistego ryżu o krótkich ziarnach z dodatkiem innych składników, takich jak woda, cukier i skrobia kukurydziana. Ryż jest ubijany w pastę i formowany w pożądany kształt. W Japonii jest tradycyjnie wykonywany podczas ceremonii zwanej mochitsuki.
Mochi Cacao Banana Taiwan Dessert 80g
Mochi to japoński ryżowy deser, wypełniony słodkim nadzieniem. Mochi wyrabia się z mochigomu, japońskiego kleistego ryżu o krótkich ziarnach z dodatkiem innych składników, takich jak woda, cukier i skrobia kukurydziana. Ryż jest ubijany w pastę i formowany w pożądany kształt. W Japonii jest tradycyjnie wykonywany podczas ceremonii zwanej mochitsuki.
Mochi Cacao Chocolate Marki Taiwan Dessert 80g
Mochi to japoński ryżowy deser, wypełniony słodkim nadzieniem czekoladowycm. Mochi wyrabia się z mochigomu, japońskiego kleistego ryżu o krótkich ziarnach z dodatkiem innych składników, takich jak woda, cukier i skrobia kukurydziana. Ryż jest ubijany w pastę i formowany w pożądany kształt. W Japonii jest tradycyjnie wykonywany podczas ceremonii zwanej mochitsuki.
Mochi Cacao Strawberry marki Taiwan Dessert 80g
Mochi to jeden z najbardziej popularnych produktów japońskiej oraz azjatyckiej kuchnie. Łagodny smak japońskich deserów mochi, pochodzi z najwyższej jakości tajwańskich surowców, w tym słodkich orzeszków ziemnych, łagodnego sezamu, miękkiej czerwonej fasoli, słodkiej zielonej herbaty, gęstego taro i pachnącego brązowego cukru.
Mochi Green Tea Red Bean marki Taiwan Dessert 150g
Mochi Green Tea Red Bean Milk Roll - Wspaniałe mochi z nadzieniem matcha i czerwoną fasolą.
Mochi to tradycyjny japoński przysmak, który kiedyś był tylko rytualnym i świątecznym jedzeniem, szczególnie na Nowy Rok, a potem stał się codziennym pożywieniem.
Mochi Taro Milk Roll marki Taiwan Dessert 150g
Mochi to japoński ryżowy deser, wypełniony słodkim nadzieniem. Mochi wyrabia się z mochigomu, japońskiego kleistego ryżu o krótkich ziarnach z dodatkiem innych składników, takich jak woda, cukier i skrobia kukurydziana. Ryż jest ubijany w pastę i formowany w pożądany kształt. W Japonii jest tradycyjnie wykonywany podczas ceremonii zwanej mochitsuki.
Mochi Mango Milk marki Taiwan Dessert 150g
Mochi to japoński ryżowy deser, wypełniony słodkim nadzieniem. Mochi wyrabia się z mochigomu, japońskiego kleistego ryżu o krótkich ziarnach z dodatkiem innych składników, takich jak woda, cukier i skrobia kukurydziana. Ryż jest ubijany w pastę i formowany w pożądany kształt. W Japonii jest tradycyjnie wykonywany podczas ceremonii zwanej mochitsuki.
Mochi Durian marki Royal Family 210g
Mochi, czyli japońskie ciastka ryżowe, to jedno z ulubionych dań Japonii.
Jest to nie tylko tradycyjne danie, które można spożywać na wiele sposobów, ale jest również częścią nowoczesnych potraw z różnych kuchni międzynarodowych.
Mochi Milk Marki Taiwan Dessert 120g
Mochi to japoński ryżowy deser, wypełniony słodkim nadzieniem mlecznym. Mochi wyrabia się z mochigomu, japońskiego kleistego ryżu o krótkich ziarnach z dodatkiem innych składników, takich jak woda, cukier i skrobia kukurydziana. Ryż jest ubijany w pastę i formowany w pożądany kształt. W Japonii jest tradycyjnie wykonywany podczas ceremonii zwanej mochitsuki.
Mochi Cake Peach marki Taiwan Dessert 104g
Mochi to japoński ryżowy deser, wypełniony słodkim nadzieniem. Mochi wyrabia się z mochigomu, japońskiego kleistego ryżu o krótkich ziarnach z dodatkiem innych składników, takich jak woda, cukier i skrobia kukurydziana. Ryż jest ubijany w pastę i formowany w pożądany kształt. W Japonii jest tradycyjnie wykonywany podczas ceremonii zwanej mochitsuki.
Mochi Mixed Delicious Marki Royal Family 250g
Mochi mixed Delicious od firmy Royal Family to tradycyjny japoński deser znany na całym świecie. W paczce znajduje się 12 osobno pakowanych ciasteczek ryżowych z ryżu kleistego w 3 smakach: zielonej herbaty matcha, mleczny, z czerwoną fasolą (Matcha, Milk, Red Bean Mochi).
Mochi Mixed marki Royal Family 450g
Tym razem mamy dla Was Mochi czyli bardzo popularne w Japonii oraz innych azjatyckich krajach ciastka, ręcznie robione z kleistego ryżu lub mąki ryżowej. Są bardzo smaczne i mają wyjątkowo delikatną strukturę przypominającą nasze kluski śląskie.
W opakowaniu znajdziecie 15 ciasteczek w 3 wersjach smakowych: z pastą sezamową i sezamem, z pastą z czerwonej fasoli oraz z pastą orzechową posypane fistaszkami.
Mochi He fong Japanese Mix 600g
Mochi – tradycyjne japońskie kluski /ciastka robione z klejącego ryżu, ale także z mochiko, czyli mąki ryżowej, podobne do dango, często nadziewane pastą ze słodkiej, czerwonej fasoli anko lub truskawek, obtoczone w czarnym sezamie goma, sojowym proszku kinkao albo zabarwione na zielono poprzez dodatek sproszkowanych liści zielonej herbaty yomogi.
Mochi Fruit Mango marki Taiwan Dessert 210g
Mochi to japoński ryżowy deser, wypełniony słodkim nadzieniem z mango. Mochi wyrabia się z mochigomu, japońskiego kleistego ryżu o krótkich ziarnach z dodatkiem innych składników, takich jak woda, cukier i skrobia kukurydziana. Ryż jest ubijany w pastę i formowany w pożądany kształt. W Japonii jest tradycyjnie wykonywany podczas ceremonii zwanej mochitsuki.
Mochi Milk marki Royal Family 120g
Mochi w tradycji japońskiej posiada swoje zasłużone miejsce. Z końcem każdego roku mieszkańcy tego kraju żegnając stary rok spożywają ogromne ilości tego deseru, który ma zwiastować szczęście i powodzenie w Nowym Roku. Święto nosi nazwę „Mochitsuki” i nawiązuje do wspomnianego już ubijania ryżu w moździerzu.
Mochi Cake Mango marki Taiwan Dessert 104g
Owocowe mango mochi! Ale czekaj, czym w ogóle jest mochi? Mochi to japoński placek ryżowy, który może mieć różne słodkie nadzienia. Aby zrobić mochi, ryż jest wbijany w pastę i formowany w pożądany kształt.
Mochi Custard Lemon marki Taiwan Dessert 110g
Custard Mochi to zupełnie nowa propozycja od firmy Taiwan Dessert, której produkty charakteryzują się wysoką jakością i delikatnym, acz wyrazistym smakiem. Spróbuj i daj się oczarować słodkim kuleczkom mochi nadziewanym budyniem cytrynowym. Opakowanie zawiera 8 szt. ciasteczek.
Mochi He fong Mix Taiwan Dessert 450g
Mochi – tradycyjne japońskie kluski /ciastka robione z klejącego ryżu, ale także z mochiko, czyli mąki ryżowej, podobne do dango, często nadziewane pastą ze słodkiej, czerwonej fasoli anko lub truskawek, obtoczone w czarnym sezamie goma, sojowym proszku kinkao albo zabarwione na zielono poprzez dodatek sproszkowanych liści zielonej herbaty yomogi.
Mochi Lychee fruit marki Taiwan Dessert 210g
Desery ryżowe, w tym Mochi, to pozostałość po kulinarnej kulturze japońskiej, która obowiązywała na Tajwanie w czasach okupacji.
Pięćdziesiąt lat obecności Japończyków dało początek wielkiemu rozwojowi technologicznemu, jak również kulturalnemu i kulinarnemu.
Do dnia dzisiejszego kultywuje się w gastronomii Tajwanu naleciałości aborygeńskie, japońskie, chińskie a nawet portugalskie.
Mochi Bubble Milk Tea marki Taiwan Dessert 210g
Mochi to japoński ryżowy deser, wypełniony słodkim nadzieniem. Mochi wyrabia się z mochigomu, japońskiego kleistego ryżu o krótkich ziarnach z dodatkiem innych składników, takich jak woda, cukier i skrobia kukurydziana. Ryż jest ubijany w pastę i formowany w pożądany kształt. W Japonii jest tradycyjnie wykonywany podczas ceremonii zwanej mochitsuki
Mochi Mixed Marshmallow Daifuku marki Royal Family 250g
Mochi to japońskie ciasto zwinięte w kształt. Moti robi się z kleistego ryżu rozdrobnionego na pastę, zwłaszcza znanej od czasów starożytnych odmiany motyki, która podczas długiego żucia nabiera słodkiego smaku. Moty to tradycyjny japoński przysmak, który wcześniej był tylko rytualnym i świątecznym jedzeniem, zwłaszcza na Nowy Rok, a potem stał się pożywieniem codziennym.
Mochi He Fong Peanut marki Taiwan Desert 210g
Desery ryżowe, w tym Mochi, to pozostałość po kulinarnej kulturze japońskiej, która obowiązywała na Tajwanie w czasach okupacji.
Pięćdziesiąt lat obecności Japończyków dało początek wielkiemu rozwojowi technologicznemu, jak również kulturalnemu i kulinarnemu.
Do dnia dzisiejszego kultywuje się w gastronomii Tajwanu naleciałości aborygeńskie, japońskie, chińskie a nawet portugalskie.
Mochi He fong Durian marki Taiwan Dessert 210g
Mochi – tradycyjne japońskie kluski /ciastka robione z klejącego ryżu, ale także z mochiko, czyli mąki ryżowej, podobne do dango, często nadziewane pastą ze słodkiej, czerwonej fasoli anko lub truskawek, obtoczone w czarnym sezamie goma, sojowym proszku kinkao albo zabarwione na zielono poprzez dodatek sproszkowanych liści zielonej herbaty yomogi
Mochi He fong Taro marki Taiwan Dessert 210g
He Fong Mochi Taro, lepki deser ryżowy o smaku taro w stylu japońskim
Mochi Zielona herbata marki Taiwan Dessert 210g
Tym razem mamy dla Was Mochi czyli bardzo popularne w Japonii oraz innych azjatyckich krajach ciastka, ręcznie robione z kleistego ryżu lub mąki ryżowej. Są bardzo smaczne i mają wyjątkowo delikatną strukturę przypominającą nasze kluski śląskie :)
Mochi Sezam kokos marki Taiwan Dessert 210g
Mochi – tradycyjne japońskie kluski /ciastka robione z klejącego ryżu, ale także z mochiko, czyli mąki ryżowej, podobne do dango, często nadziewane pastą ze słodkiej, czerwonej fasoli anko lub truskawek, obtoczone w czarnym sezamie goma, sojowym proszku kinkao albo zabarwione na zielono poprzez dodatek sproszkowanych liści zielonej herbaty yomogi.
Mochi He fong Red Bean marki Taiwan Dessert 210g
Mochi to japoński ryżowy deser, wypełniony słodkim nadzieniem z Mago i Cacao. Mochi wyrabia się z mochigomu, japońskiego kleistego ryżu o krótkich ziarnach z dodatkiem innych składników, takich jak woda, cukier i skrobia kukurydziana. Ryż jest ubijany w pastę i formowany w pożądany kształt. W Japonii jest tradycyjnie wykonywany podczas ceremonii zwanej mochitsuki.
Mochi Honey Butter Pie Cookies marki Taiwan Dessert 160g
Mochi (jap. 餅, もち) to japońskie ciasto ryżowe zrobione z mochigome, krótkoziarnistego kleistego ryżu japonica, a czasem innych składników, takich jak woda, cukier i skrobia kukurydziana. Ryż jest ubijany na pastę i formowany w pożądany kształt.
Mochi Cherry Blossom Roll marki Taiwan Dessert 150g
Mochi to japoński ryżowy deser, wypełniony słodkim nadzieniem. Mochi wyrabia się z mochigomu, japońskiego kleistego ryżu o krótkich ziarnach z dodatkiem innych składników, takich jak woda, cukier i skrobia kukurydziana. Ryż jest ubijany w pastę i formowany w pożądany kształt. W Japonii jest tradycyjnie wykonywany podczas ceremonii zwanej mochitsuki.
Mochi Assorted Fruity Mini Taiwan Dessert 120g
Mochi to japoński ryżowy deser, wypełniony słodkim nadzieniem mlecznym. Mochi wyrabia się z mochigomu, japońskiego kleistego ryżu o krótkich ziarnach z dodatkiem innych składników, takich jak woda, cukier i skrobia kukurydziana. Ryż jest ubijany w pastę i formowany w pożądany kształt. W Japonii jest tradycyjnie wykonywany podczas ceremonii zwanej mochitsuki.
Mochi Red Bean marki Royal Family 210g
Japońskie mochi (mochi) to super popularny deser nie tylko w Japonii, ale także daleko poza jej granicami. Podstawą mochi jest kleiste ciasto ryżowe, a jako wypełniacz dodaje się różne pasty z owoców, fasoli, orzechów, jagód i lodów. Mochi z czerwoną fasolą - ma delikatną lepką konsystencję i słodkie, pachnące nadzienie.
Mochi Coconut Pandan marki Royal Family 210g
Są bardzo smaczne i mają wyjątkowo delikatną strukturę przypominającą nasze kluski śląskie :)
Mochi Double Filling Strawberry milk Bamboo House 180g
Zestaw japońskich ciastek ryżowych mochi z podwójnym nadzieniem to pozycja obowiązkowa dla każdego miłośnika japońskich słodyczy.
Jasny smak, podwójne nadzienie, delikatna konsystencja nie pozostawi obojętnym ani dzieci, ani dorosłych!
Mochi Green Tea Bezgluten marki Roayal Family 210g
Kirimochi (lub mochi to ciastka ryżowe z kleistego ryżu lub słodkiego ryżu. Jest to jedzenie powszechne w kuchni japońskiej i często jest podawane z okazji Nowego Roku.
Kirimochi to ciastka ryżowe i japońskie, które można opiekać w piekarniku i jeść z nori lub cukrem. Kirimochi są również pieczęcią wspólną dla produktów spożywczych, takich jak makaron lub pizza, i są składnikiem wielu japońskich ciast, takich jak dango. Te mochi są wypełnione i gotowe do spożycia.
Mochi Banana Milk Roll marki Taiwan Dessert 150g
Bogato wypełnione słodką pastą bananową pokrytą warstwą do żucia, mochi z mleka bananowego tworzą pachnący kęs podnoszącego na duchu smaku.
Mochi Mixed marki Taiwan Dessert 210g
Mochi – tradycyjne japońskie kluski /ciastka robione z klejącego ryżu, ale także z mochiko, czyli mąki ryżowej, podobne do dango, często nadziewane pastą ze słodkiej, czerwonej fasoli anko lub truskawek, obtoczone w czarnym sezamie goma, sojowym proszku kinkao albo zabarwione na zielono poprzez dodatek sproszkowanych liści zielonej herbaty yomogi.
Mochi Assorted Fruit Flavour marki Love 120g
Japoński Yuki & Love Mochi Cake to tradycyjne japońskie ciasto, wykonane w zupełnie nowym stylu przetwarzania z Tajwanu, Yuki & Love mochi charakteryzuje się super miękką skórką, zawinięte w słodkie i odważne nadzienie.Smak w środku jest wyjątkowo dobry, a w końcu warstwa pachnącego „proszku” pokrywa zewnętrzną stronę. Podczas jedzenia należy przegryźć warstwy, aby poczuć pełnię pyszności. Love & Love 120g Mieszany Smak Owocowy Mochi - Smak Truskawkowy, Pomarańczowy I Melonowy
Mochi He fong Coconut Pandan Taiwan Dessert 210g
Znany w Japonii przysmak, spożywany głównie w okresie Nowego Roku. Mochi jest wytwarzany z lepkiego ryżu i jest dostępny w różnych rodzajach smaków, takich jak ten o smaku melona gallia. Kokosowy Pandan Mochi to moresz, zrobiony z połączenia kleistego nadzienia ryżowego o smaku pandanowym w środku i wiórków kokosowych na zewnątrz, uformowany w okrągłe smakołyki. Miłośnicy ciast ryżowych, a zwłaszcza ci, którzy kochają ciastka ryżowe z kokosowym pandanem, również się nim ucieszą.
Mochi Bubble Tea Bamboo House 120g
Super miękki wrap mochi Q pokryty pachnącą pastą z ziaren herbaty mlecznej. Wewnętrzna warstwa jest przyjemnie ukryta w brązowym cukrze QQ. Pasta z ziaren herbaty mlecznej i brązowy cukier QQ przeplatają poczucie szczęścia. Super oszałamiająca trójwarstwowa powłoka przywracająca smak cennego mleka.
Mochi Japanese Style Bamboo House 450g
Mochi jest dobrze znanym przysmakiem w Japonii i jest spożywany głównie w okresie Nowego Roku. Mochi jest wytwarzany ze specjalnego kleistego ryżu i występuje w różnych rodzajach i smakach. Najbardziej znane smaki to pasta z cherwonej fasoli i zielona herbata. W opakowaniu Mochi znajduje się 15 sztuk.
Mochi Sesame Bamboo House 210g
Mochi jest dobrze znanym przysmakiem w Japonii i jest spożywany głównie w okresie Nowego Roku. Mochi jest wytwarzany ze specjalnego kleistego ryżu i występuje w różnych rodzajach i smakach. Najbardziej znane smaki to pasta z czerwonej fasoli i zielona herbata. W opakowaniu Mochi znajduje się 6 sztuk.
Mochi Japabese Style Matcha Bamboo House 210g
To tradycyjne japońskie słodkie ciasto z mąki ryżowej, które jest używane jako deser na co dzień i jest symbolem szczęścia i pomyślności, często używane podczas zjazdów rodzinnych, rodzinnych, świąt lub jako prezenty przynoszące szczęście. Mochi to także niezastąpiona propozycja w japońskich rodzinach z okazji Nowego Roku.
Mochi Mixed Fruit Bamboo House 250g
Pyszne mochi do żucia owinięte słodkimi owocowymi nadzieniami! Bamboo House Mixed Fruit Mochi ma miękkie skórki mochi do żucia owinięte słodkim nadzieniem owocowym o smaku truskawkowym, jagodowym i mango.
Mochi Taro Bamboo House 210g
Bamboo House Taro Mochi to pyszne ciasto ryżowe mochi z pełnym nadzieniem o smaku taro. Dzięki miękkiej i delikatnej skórze mochi oraz tradycyjnemu i znanemu rodzicielskiemu gustowi jest również idealną pamiątką. Bamboo House Taro Mochi Daifuku Ciasto jest tak pyszne jak świeżo przyrządzone mochi, japoński mochi smak, słodki i smaczny, skóra mochi jest delikatna, wewnętrzne nadzienie jest słodkie ale nie tłuste, gładka konsystencja, rozpływa się w ustach!
Mochi Red Bean Naruto Bamboo House 210g
Japoński deser z kleistego ryżu, wypełnione słodkim nadzieniem z czerwonej fasoli. Te mochi można jeść bezpośrednio z torebki, bez konieczności ich wcześniejszego podgrzewania. Nie muszą być przechowywane w lodówce.
Mochi Custard Kiwi 168g Tokimeki
Wyjątkowe i delikatne japońskie przekąski, które łączą w sobie aksamitny krem custard z egzotycznym smakiem kiwi.
Mochi Sesame marki taiwan Dessert 210g
Smaczna i tradycyjna azjatycka przekąska, która łączy w sobie delikatną konsystencję mochi z intensywnym smakiem sezamu.
5,99 zł
Cena regularna:
6,99 zł
12,50 zł
Cena regularna:
16,50 zł
9,99 zł
Cena regularna:
12,99 zł
6,50 zł
Cena regularna:
8,90 zł
0,50 zł
Cena regularna:
1,00 zł