Pasta z czarnej fasoli Chajaang Assi 500g
Opis
Pasta z czarnej fasoli Chajaang Assi
Pasta z czarnej fasoli Chajang to jedna z najpopularniejszych past w Korei. Fantastyczny, oryginalny smak i aromat. Jest podstawowym składnikiem do zrobienia Jajangmyeon - makaronu z czarną fasolą i warzywami. Poza tym stosuje się ją jako dodatek do sosów, zup, farszów. Ma delikatny, lekki smak. Jest bardzo zdrowa. Bogata w błonnik, co wpływa korzystnie na utratę wagi.
Flagowa marka Rhee od ponad 30 lat, marka Asi jest przykładem najwyższej klasy koreańskiej żywności. Koreańskie słowo „Asi” pochodzi od tradycyjnego tytułu dla młodych, wyrafinowanych kobiet. Zgodnie z wyrafinowanym stylem tej marki, wszystkie produkty są wytwarzane przy użyciu tradycyjnych koreańskich technik z wykorzystaniem wyłącznie najlepszych składników, aby zapewnić maksymalną satysfakcję.
Składniki:
Soja, mąka pszenna, sól, słód z nasion, karmel, estry glicerynowe kwasów tłuszczowych, konserwant E202, substancja słodząca, wzmacniacz smaku E621, proszek sojowy, woda.
Kraj pochodzenia: Korea
Dane techniczne
Kod Kreskowy: | 081652034704 |
Kraj Pochodzenia: | Korea Południowa |
Pojemność/Waga: | 500g |
Rodzaj Opakowania: | Słoik |
Ilość sztuk w opakowaniu zbiorczym: | 24 |