Kategorie
Producent
- Adria (3)
- Argeta (3)
- Asian Home Gourmet (13)
- Bao Long (1)
- Bibigo (1)
- Campo D'oro (1)
- ceren (1)
- Chung Jung One (1)
- Cygnet (1)
- Cypressa (1)
- Dida Boza (3)
- El Yucateco (3)
- Hachi Shokuhin (1)
- Hanamaruki (2)
- Hikari (2)
- Jeeny's (1)
- Kalocsai (1)
- Kolocsai (3)
- Koningsvogel (1)
- Lao Gan Ma (1)
- Le Phare du Cap Bon (2)
- Lee Kum Kee (8)
- Lobo (11)
- Mae Ploy (8)
- Miyako (2)
- Moli de Pomeri (1)
- Monika (1)
- Patak's (5)
- Podravka (1)
- Por kwan (1)
- Real Thai (1)
- S&B (6)
- Sempio (4)
- Shimaya (1)
- Swad (2)
- Thai Dancer (10)
- Zigante (3)
Cena
-
od
do
Promocja
16,59 zł
Pasty przyprawowe oraz smakowe
Pasta przyprawowa najczęściej jest półpłynną zawiesiną, emulsją lub mieszanką ziół z olejami, używaną do przygotowywania żywności lub spożywaną bezpośrednio jako środek do smarowania. Pasty przyprawowe są często pikantne lub aromatyczne, przygotowywane z dużym wyprzedzeniem przed faktycznym spożyciem. Typowe pasty przyprawowe to pasty curry, pasty rybne, niektóre przetwory owocowe, pasty z roślin strączkowych i pasty orzechowe. Osobnym rodzajem past przyprawowych są przeciery, czyli pasty sporządzone z gotowanych już składników, jak na przykład przecier z kalafiora lub z surowych warzyw lub owoców, jak w przypadku przecieru jabłkowego