

Kategorie
Producent
-
Asian Home Gourmet (7)
-
Assi (1)
-
Azuma (1)
-
Baijia (1)
-
Bao Long (1)
-
Bibigo (1)
-
Bisto (3)
-
Bullhead (1)
-
Burcu (1)
-
CalNort (1)
-
Chung Jung One (5)
-
Cock Brand (1)
-
Dida Boza (4)
-
Edes Piros (1)
-
El Yucateco (4)
-
Fuji (1)
-
Haechandle (1)
-
Hanamaruki (4)
-
Higashimaru (1)
-
House Foods (1)
-
Jeeny's (1)
-
Juan Cheng (1)
-
Kolocsai (3)
-
Koska (1)
-
KTC (3)
-
Lao Gan Ma (1)
-
Le Phare du Cap Bon (2)
-
Lee Kum Kee (8)
-
LiuBiJu (1)
-
Lobo (16)
-
LOL TUN (2)
-
Lucky Label (2)
-
Mae Ploy (11)
-
Maepronom (2)
-
Marumiya (2)
-
Marutomo (1)
-
Miyako (2)
-
Moli de Pomeri (1)
-
Momoya (1)
-
Monika (1)
-
Mr. Jin (2)
-
Natureta (3)
-
Ottogi (1)
-
Pantai (1)
-
Real Thai (5)
-
S&B (7)
-
Sanfeng (1)
-
Sempio (6)
-
Shimaya (3)
-
Thai Dancer (12)
-
TRS (1)
-
Unilever (6)
-
Yamaki (1)
Rodzaj Opakowania:
Cena
-
od
do
Promocja


Pasty przyprawowe oraz smakowe
Pasta przyprawowa najczęściej jest półpłynną zawiesiną, emulsją lub mieszanką ziół z olejami, używaną do przygotowywania żywności lub spożywaną bezpośrednio jako środek do smarowania. Pasty przyprawowe są często pikantne lub aromatyczne, przygotowywane z dużym wyprzedzeniem przed faktycznym spożyciem. Typowe pasty przyprawowe to pasty curry, pasty rybne, niektóre przetwory owocowe, pasty z roślin strączkowych i pasty orzechowe. Osobnym rodzajem past przyprawowych są przeciery, czyli pasty sporządzone z gotowanych już składników, jak na przykład przecier z kalafiora lub z surowych warzyw lub owoców, jak w przypadku przecieru jabłkowego