Kategorie
Producent
- Adria (1)
- Asian Home Gourmet (3)
- Assi (1)
- Azuma (1)
- Baijia (1)
- Bisto (3)
- Burcu (1)
- Chung Jung One (5)
- Cock Brand (1)
- Dida Boza (5)
- Haechandle (1)
- Hanamaruki (1)
- Higashimaru (1)
- Hikari (1)
- Jeeny's (1)
- Juan Cheng (1)
- Kingzest (1)
- KTC (3)
- Lao Gan Ma (1)
- Lee Kum Kee (3)
- LiuBiJu (1)
- Lobo (7)
- LOL TUN (2)
- Mae Ploy (4)
- Maepronom (1)
- Marumiya (2)
- Marutomo (1)
- Monika (1)
- Mr. Jin (2)
- Natureta (2)
- Ottogi (1)
- Pantai (1)
- Real Thai (3)
- S&B (3)
- Samasem (1)
- Sanfeng (2)
- Sempio (1)
- Shimaya (1)
- Swad (1)
- Thai Dancer (6)
- TRS (1)
- Unilever (5)
- Yamaki (1)
Cena
-
od
do
Promocja
30,00 zł
Pasty przyprawowe oraz smakowe
Pasta przyprawowa najczęściej jest półpłynną zawiesiną, emulsją lub mieszanką ziół z olejami, używaną do przygotowywania żywności lub spożywaną bezpośrednio jako środek do smarowania. Pasty przyprawowe są często pikantne lub aromatyczne, przygotowywane z dużym wyprzedzeniem przed faktycznym spożyciem. Typowe pasty przyprawowe to pasty curry, pasty rybne, niektóre przetwory owocowe, pasty z roślin strączkowych i pasty orzechowe. Osobnym rodzajem past przyprawowych są przeciery, czyli pasty sporządzone z gotowanych już składników, jak na przykład przecier z kalafiora lub z surowych warzyw lub owoców, jak w przypadku przecieru jabłkowego