Kategorie
Producent
- Adria (2)
- Argeta (2)
- Asian Home Gourmet (14)
- Assi (1)
- Azuma (1)
- Baijia (1)
- Bao Long (1)
- Belazu (1)
- Bibigo (1)
- Bisto (3)
- Bullhead (1)
- Burcu (1)
- CalNort (1)
- ceren (1)
- Chung Jung One (5)
- Cock Brand (1)
- Cygnet (1)
- Cypressa (1)
- Dida Boza (5)
- Edes Piros (1)
- El Yucateco (4)
- Fuji (1)
- Hachi Shokuhin (1)
- Haechandle (1)
- Hanamaruki (4)
- Higashimaru (1)
- Hikari (1)
- House Foods (1)
- Jeeny's (1)
- Juan Cheng (1)
- Kalocsai (1)
- Kingzest (1)
- Kolocsai (3)
- Koningsvogel (1)
- Koska (1)
- KTC (3)
- Lao Gan Ma (1)
- Le Phare du Cap Bon (2)
- Lee Kum Kee (9)
- LiuBiJu (1)
- Lobo (16)
- LOL TUN (2)
- Lucky Label (2)
- Mae Ploy (11)
- Maepronom (2)
- Marumiya (2)
- Marutomo (1)
- Miyako (2)
- Moli de Pomeri (1)
- Momoya (1)
- Monika (1)
- Mr. Jin (2)
- Natureta (4)
- Ottogi (1)
- Pantai (1)
- Patak's (1)
- Podravka (1)
- Por kwan (1)
- Real Thai (5)
- Rial (1)
- S&B (8)
- Samasem (1)
- Sanfeng (1)
- Sempio (8)
- Shimaya (3)
- Swad (2)
- Thai Dancer (13)
- TRS (1)
- Unilever (6)
- Yamaki (1)
- Zigante (3)
Dostępność
Cena
-
od
do
Promocja
Pasty przyprawowe oraz smakowe
Pasta przyprawowa najczęściej jest półpłynną zawiesiną, emulsją lub mieszanką ziół z olejami, używaną do przygotowywania żywności lub spożywaną bezpośrednio jako środek do smarowania. Pasty przyprawowe są często pikantne lub aromatyczne, przygotowywane z dużym wyprzedzeniem przed faktycznym spożyciem. Typowe pasty przyprawowe to pasty curry, pasty rybne, niektóre przetwory owocowe, pasty z roślin strączkowych i pasty orzechowe. Osobnym rodzajem past przyprawowych są przeciery, czyli pasty sporządzone z gotowanych już składników, jak na przykład przecier z kalafiora lub z surowych warzyw lub owoców, jak w przypadku przecieru jabłkowego