Kategorie
Producent
- Adria (2)
- Argeta (2)
- Asian Home Gourmet (12)
- Bao Long (1)
- Belazu (1)
- Bibigo (1)
- Bullhead (1)
- CalNort (1)
- ceren (1)
- Cygnet (1)
- Dida Boza (2)
- El Yucateco (3)
- Hachi Shokuhin (1)
- Hanamaruki (2)
- Hikari (1)
- Jeeny's (1)
- Kalocsai (1)
- Kolocsai (3)
- Koningsvogel (1)
- Lao Gan Ma (1)
- Le Phare du Cap Bon (2)
- Lee Kum Kee (4)
- Lobo (11)
- Mae Ploy (6)
- Maepronom (1)
- Marutomo (1)
- Moli de Pomeri (1)
- Pantai (1)
- Patak's (1)
- Podravka (1)
- Por kwan (1)
- Rial (1)
- S&B (5)
- Sempio (5)
- Shimaya (1)
- Swad (2)
- Thai Dancer (9)
- Unilever (1)
- Zigante (3)
Dostępność
Promocja
Nie znaleziono produktów spełniających podane kryteria.
Pasty przyprawowe oraz smakowe
Pasta przyprawowa najczęściej jest półpłynną zawiesiną, emulsją lub mieszanką ziół z olejami, używaną do przygotowywania żywności lub spożywaną bezpośrednio jako środek do smarowania. Pasty przyprawowe są często pikantne lub aromatyczne, przygotowywane z dużym wyprzedzeniem przed faktycznym spożyciem. Typowe pasty przyprawowe to pasty curry, pasty rybne, niektóre przetwory owocowe, pasty z roślin strączkowych i pasty orzechowe. Osobnym rodzajem past przyprawowych są przeciery, czyli pasty sporządzone z gotowanych już składników, jak na przykład przecier z kalafiora lub z surowych warzyw lub owoców, jak w przypadku przecieru jabłkowego