Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Ryż jaśminowy odmiany Pandan. Kambodżańskie ryże jaśminowe potrafią być delikatniejsze i tańsze, zachowując przy tym wysoką jakość. Jest to ryż długoziarnisty, pachnący, puszysty i nie klejący.
Skład: Ryż jaśminowy odmiany Pandan.
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Najwyższej jakości, tajski biały ryż kleisty. Dzięki dużej kleistości bardzo łatwo daje się formować i układać w dłoni. Najczęściej wykorzystywany jest do tropikalnych, bardzo słodkich deserów, lecz również świetnie smakuje w tradycyjnych daniach.
Ryż Arborio uprawiany jest w północnych Włoszech. Jest to odmiana ryżu kleistego, średnioziarnistego. Arborio jest głównym składnikiem potrawy Risotto, gdzie ważne jest pęcznienie, kleistość oraz chłonięcie smaków przez ziarno ryżu.
Skład: Ryż biały kleisty, średnioziarnisty.
Wartość odżywcza w 100g: Energia: 1456kJ/348kcal, tłuszcz: 0,5g (w tym kwasy nasycone 0,2g), węglowodany: 79,0g (w tym cukry 0,2g), białko: 6,5g, błonnik: 1,1g, sól: 0,0g.
Ryż jaśminowy odmiany Pandan. Kambodżańskie ryże jaśminowe potrafią być delikatniejsze i tańsze, zachowując przy tym wysoką jakość. Jest to ryż długoziarnisty, pachnący, puszysty i nie klejący.
Nasz ryż to najwyższej jakości produkt pochodzący z kolebki Paelli, czyli Walencji. Produkowany niezmienną metodą od roku 1898. Posiada wszystkie niezbędne cechy ryżu do Paelli. Ryż La Victoria pasuje do wszelkich potraw kuchni śródziemnomorskiej.
Skład: Ryż biały średnioziarnisty.
Wartość odżywcza w 100g: Energia: 1498kJ/359kcal, tłuszcz: 1,2g (w tym kwasy nasycone 0,13g), węglowodany: 80,3g (w tym cukry 0,1g), białko: 6,5g, błonnik: 0,25g, sól: 0,0g.
Ryż NAKATO to wysokiej jakości ryż krótkoziarnisty o naturalnej, kleistej konsystencji. Dobry ryż to przede wszystkim podstawa znakomitego sushi, pożywnych kulek onigiri oraz nieodłączny dodatek do innych dań kuchni azjatyckiej. Sprawdzi się zarówno do przygotowania potraw, jak i deserów Kraju
Jest przygotowywany w indonezyjskim katjang idjo do zupy deserowej lub nadzienia do słodkich przekąsek. W Tajlandii, Malezji, Singapurze w Indiach ta zielona fasola mung jest również powszechnie spożywana.
Uprawiane u podnóża Himalajów. To tutaj wyjątkowe połączenie warunków klimatycznych i glebowych daje początek wyjątkowemu ryżowi. Ryż Basmati nie zawiera glutenu, ma niską zawartość tłuszczu i zawiera niezbędne aminokwasy oraz kwas foliowy.
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają nam dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do sklepu lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".
W tym miejscu możesz określić swoje preferencje w zakresie wykorzystywania przez nas plików cookies.
Te pliki są niezbędne do działania naszej strony internetowej, dlatego też nie możesz ich wyłączyć.
Te pliki umożliwiają Ci korzystanie z pozostałych funkcji strony internetowej (innych niż niezbędne do jej działania). Ich włączenie da Ci dostęp do pełnej funkcjonalności strony.
Te pliki pozwalają nam na dokonanie analiz dotyczących naszego sklepu internetowego, co może przyczynić się do jego lepszego funkcjonowania i dostosowania do potrzeb Użytkowników.
Te pliki wykorzystywane są przez dostawcę oprogramowania, w ramach którego działa nasz sklep. Nie są one łączone z innymi danymi wprowadzanymi przez Ciebie w sklepie. Celem zbierania tych plików jest dokonywanie analiz, które przyczynią się do rozwoju oprogramowania. Więcej na ten temat przeczytasz w Polityce plików cookies Shoper.
Dzięki tym plikom możemy prowadzić działania marketingowe.