Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Ten wspaniały sos to idealna mieszanka w pełni dojrzałych chilli z dodatkiem czosnku. Jest to wszechstronny sos, który doskonale nadaje się do maczania, gotowania, marynowania lub smażenia.
Sos z czarnej fasoli to popularny dodatek do potraw w kuchni azjatyckiej. Zwykle używają go kucharze przygotowujący dania z Woka, jednak nic nie stoi na przeszkodzie abyśmy użyli go do potraw gotowanych, czy pieczonych np. na grillu. Lee Kum Kee to uznany producent Hongkoński, specjalizujący się w lokalnych sosach chińskich i całego regionu.
Sos Hoisin Lee Kum Kee o bogatym słodko-pikantnym smaku to niezbędny składnik podczas gotowania kaczki po pekińsku. To on nadaje mu słynną delikatną słodycz miodu. Oprócz klasycznego zastosowania sosu Hoisin można używać do robienia marynat, sosów, zup i makaronów. Dwie łyżki tego sosu zbliżą smak rosołu do popularnej wietnamskiej zupy Fo. Hoisin to również doskonały produkt do glazurowania mięsa.
Tradycyjny sos japoński bez sztucznych dodatków, idealny dla wielbicieli kuchni orientalnej. Ze względu na charakterystyczny smak sosów sojowych swobodnie możemy używać go jako zamiennika soli.
Ten lekki sos sojowy Premium jest warzony naturalnie przy użyciu niezmodyfikowanej genetycznie soi. Ma bogaty smak i aromat soi, który delikatnie wzmocni „smak” każdej potrawy.
Sos z czarnej fasoli z czosnkiem renomowanego hongkońskiego producenta Lee Kum Kee. Bardzo smaczny sos z czarnej fasoli w ulepszonej wersji z czosnkiem. Stosowany głównie do dań stir-fry i na parze. Dzięki temu we własnym domu zawsze szybko i łatwo przygotujesz prawdziwe orientalne potrawy.
Sos ostrygowy to gęsty ciemny sos przygotowany na bazie soi, z dodatkiem cukru i ekstraktu z ostryg. Ma delikatny, lekki, słono-słodki smak. Jest stosowany w wielu kuchniach orientalnych, zwłaszcza chińskich. Pasuje do wszystkich dań mięsnych, a także dań z drobiu, makaronów i ryżu.
Sos z kaczki po pekińsku Lee Kum Kee to klasyczny dodatek do chrupiącej, aromatycznej kaczki i mocno pieczonej kaczki po pekińsku. Sos jest jednocześnie pikantny i słodki, a powstaje z mieszanki aromatycznych przypraw i bogatej w umami soi. Użyj sosu z kaczki po pekińsku w marynatach do pieczonych mięs lub wrzuć łyżkę stołową do smażenia na szybki posiłek. Produkt wegański.
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają nam dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do sklepu lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".
W tym miejscu możesz określić swoje preferencje w zakresie wykorzystywania przez nas plików cookies.
Te pliki są niezbędne do działania naszej strony internetowej, dlatego też nie możesz ich wyłączyć.
Te pliki umożliwiają Ci korzystanie z pozostałych funkcji strony internetowej (innych niż niezbędne do jej działania). Ich włączenie da Ci dostęp do pełnej funkcjonalności strony.
Te pliki pozwalają nam na dokonanie analiz dotyczących naszego sklepu internetowego, co może przyczynić się do jego lepszego funkcjonowania i dostosowania do potrzeb Użytkowników.
Te pliki wykorzystywane są przez dostawcę oprogramowania, w ramach którego działa nasz sklep. Nie są one łączone z innymi danymi wprowadzanymi przez Ciebie w sklepie. Celem zbierania tych plików jest dokonywanie analiz, które przyczynią się do rozwoju oprogramowania. Więcej na ten temat przeczytasz w Polityce plików cookies Shoper.
Dzięki tym plikom możemy prowadzić działania marketingowe.