Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Nadaje potrawom wyrazisty, czysty smak. Można go używać do marynowania mięs, ryb, owoców morza lub jako dodatek do sałatek warzywnych oraz zup. Pozbawiony jest charakterystycznego rybiego zapachu.
Skład: ekstrakt z ostryg 30%, cukier, sól, soja, mąka pszenna, skrobia kukurydziana, substancja konserwująca E211.Przechowywać w suchym miejscu, a po otwarciu w lodówce.
Wartość odżywcza w 100ml: energia 284kJ (67kcal), tłuszcz 0g (w tym kwasy nasycone 0g), węglowodany 16,5g (w tym cukry 11,2g), białko 0,2g, sól 8,28g.
Sos rybny Oyster to przyprawa używana w kuchni krajów orientu. Jest najważniejszym z używanych tam dodatków, obok sosu sojowego. Zrobiony jest ze sfermentowanych ryb (sardeli), soli i wody.
Skład: Anchois (sardela), sól, cukier.
Wartość odżywcza w 100g: energia: 261kJ/62kcal, tłuszcz: 0g, w tym kwasy nasycone: 0g, węglowodany: 7g, w tym cukry: 5,1g, białko: 8,6g, sól: 26,4g Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Sos rybny sporządzony na bazie ekstraktu z anchois (77%), powstały w procesie fermentacji. Używany do przyrządzenia większości sosów oraz dań kuchni tajskiej oraz wietnamskiej. Produkt w pełni naturalny - nie zawiera konserwantów i sztucznych barwników. Polecamy również osobom z nadciśnieniem, ze względu na niewielką zawartość soli. Znakomity dodatek do potraw kuchni tajskiej. Doskonale wzmacnia smak curry.
Sos rybny Real Thai to przyprawa używana w kuchni krajów orientu. Jest najważniejszym z używanych tam dodatków, obok sosu sojowego. Zrobiony jest ze sfermentowanych ryb, soli i wody.
Sos ostrygowy Mae krua powinien być podstawowym składnikiem w Twojej tajskiej kuchni, ponieważ Mae Krua jest jedną z najlepszych dostępnych marek, ponieważ jest wytwarzany z autentycznego ekstraktu z ostryg, a nie z imitacji. Jego intensywnie słony smak i aksamitna konsystencja nadają piękny brązowy kolor smażonemu makaronowi i warzywom. Spróbuj z brokułami, rapini, brukselką, kapustą bok choy lub brokułami chińskimi („gai lahn”). Ten sos błyskawicznie poprawia smak kurczaka, ryb, krewetek, mięs, zup, sosów i wszystkich warzyw.
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają nam dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do sklepu lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".
W tym miejscu możesz określić swoje preferencje w zakresie wykorzystywania przez nas plików cookies.
Te pliki są niezbędne do działania naszej strony internetowej, dlatego też nie możesz ich wyłączyć.
Te pliki umożliwiają Ci korzystanie z pozostałych funkcji strony internetowej (innych niż niezbędne do jej działania). Ich włączenie da Ci dostęp do pełnej funkcjonalności strony.
Te pliki pozwalają nam na dokonanie analiz dotyczących naszego sklepu internetowego, co może przyczynić się do jego lepszego funkcjonowania i dostosowania do potrzeb Użytkowników.
Te pliki wykorzystywane są przez dostawcę oprogramowania, w ramach którego działa nasz sklep. Nie są one łączone z innymi danymi wprowadzanymi przez Ciebie w sklepie. Celem zbierania tych plików jest dokonywanie analiz, które przyczynią się do rozwoju oprogramowania. Więcej na ten temat przeczytasz w Polityce plików cookies Shoper.
Dzięki tym plikom możemy prowadzić działania marketingowe.