Producenci

Tajskie pasty curry

Pasta Tom Yum Mae Ploy 50g Pasta Tom Yum Mae Ploy 50g
Producent: Mae Ploy
Cena: 3,00 zł
szt.
zobacz więcej
Pasta z bazylii tajskiej Holly Basil Lobo 50g Pasta z bazylii tajskiej Holly Basil Lobo 50g
Producent: Lobo
Cena: 3,99 zł
zobacz więcej
Pasta Curry Red Mae Ploy 50g Pasta Curry Red Mae Ploy 50g
Producent: Mae Ploy
Cena: 4,45 zł
zobacz więcej
Pasta Curry Yellow Mae Ploy 50g Pasta Curry Yellow Mae Ploy 50g
Producent: Mae Ploy
Cena: 3,00 zł
zobacz więcej
Pasta Curry Green Mae Ploy 50g Pasta Curry Green Mae Ploy 50g
Producent: Mae Ploy
Cena: 4,10 zł
szt.
zobacz więcej
Pasta Satay Thai Dancer 227g Pasta Satay Thai Dancer 227g
Producent: Thai Dancer
Cena: 19,50 zł
zobacz więcej
Pasta Curry Red Thai Dancer 227g Pasta Curry Red Thai Dancer 227g
Producent: Thai Dancer
Cena: 12,10 zł
zobacz więcej
Pasta Curry Red Lobo 50g Pasta Curry Red Lobo 50g
Producent: Lobo
Cena: 3,99 zł
szt.
zobacz więcej
Pasta Curry Green Thai Dancer 50g Pasta Curry Green Thai Dancer 50g
Producent: Thai Dancer
Cena: 7,00 zł
zobacz więcej
Sos Yum Yentafo marki Lobo 60g Sos Yum Yentafo marki Lobo 60g
Producent: Lobo
Cena: 5,00 zł
zobacz więcej
Pasta curry żółta marki Lobo 50g Pasta curry żółta marki Lobo 50g
Producent: Lobo
Cena: 4,99 zł
szt.
zobacz więcej
Pasta curry zielona marki Thai Dancer 227g Pasta curry zielona marki Thai Dancer 227g
Producent: Thai Dancer
Cena: 12,15 zł
zobacz więcej
Pasta curry żółta marki Real Thai 227g Pasta curry żółta marki Real Thai 227g
Producent: Real Thai
Cena: 15,00 zł
zobacz więcej
Pasta curry Nam Ya marki Lobo 60g Pasta curry Nam Ya marki Lobo 60g
Producent: Lobo
Cena: 5,00 zł
zobacz więcej
Pasta curry Hunglay marki Lobo 60g Pasta curry Hunglay marki Lobo 60g
Producent: Lobo
Cena: 5,00 zł
zobacz więcej
Pasta curry żółta marki Thai Dance 277g Pasta curry żółta marki Thai Dance 277g
Producent: Thai Dancer
Cena: 16,00 zł
zobacz więcej

Cechy szczególne tajskich past curry

Większość tajskich past curry ma wspólną bazę smakową, składającej się z trawy cytrynowej, galangalu, pasty z krewetek i innych aromatów zmiażdżonych w gładką pastę. Poza tymi składnikami do tajskich past curry się smaki, które sprawiają, że każde curry jest wyjątkowe.

Rodzaje tajskich past curry:

  • Czerwona pasta curry jest jasna i mocno przyprawiona suszonymi czerwonymi papryczkami chili.
  • Zielona pasta curry wykorzystuje świeże zielone papryczki chili i jest jasna i ziołowa ze świeżego korzenia kolendry i liści limonki kaffir.
  • Pasta curry Massaman  jest łagodna w upale i pełne przypraw pochodzących z Indii, takich jak cynamon i kardamon.
  • Żółta pasta curry powstaje z kurkumy i suszonego curry, zapewniając bogaty, pikantny smak i żółty kolor.
  • Pasta curry Panang ma orzechowy, łagodny smak i konsystencję prażonych orzeszków ziemnych zmielonych bezpośrednio na pastę curry.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium